Lajmet e fundit

NJOFTIM
Buletini i Shkencave Gjeologjike 2023

Të nderuar,
Shërbimi Gjeologjik Shqiptar ju njofton se është hapur aplikimi për dorëzimin e artikujve shkencorë për botim në revistën shkencore “Buletini i Shkencave Gjeologjike” të vitit 2023.
Për t’u informuar më shumë mbi procedurën ju lutem vizitoni faqen zyrtare të Shërbimit Gjeologjik Shqiptar, konkretisht: https://lnkd.in/dCPKhdz3.
Artikujt mund t’i dërgoni në adresat: Redaksia.Bshgj@gsa.gov.al, Sokol.Marku@gsa.gov.al, Madalina.Kallanxhi@gsa.gov.al dhe Elisa.Prendi@gsa.gov.al.

PROGRAMI KOMBËTAR I PRAKTIKAVE TË PUNËS - 2023

Programi është një mundësi për të rinjtë profesionistë nga mosha 21 deri 26 vjeç, të cilët kanë përfunduar minimalisht ciklin e parë të studimeve “Bachelor”.
Aplikimi përfundon në 5 Korrik 2023
Aplikimi është i mundur në faqen: https://praktika.riniafemijet.gov.al/


lexo më shumë..
NJOFTIM PËR SUBJEKTET SHTETËRORE DHE PRIVATE
në kuadër të Covid-19

Njoftohen të gjitha subjektet shtetërore dhe private se në kuadër të masave kundër përhapjes së koronavirusit (Covid 19), komunikimi me Shërbimin Gjeologjik Shqiptar do të bëhet vetëm nëpërmjet postës elektronike ose me postë.
Kjo masë do të jetë në fuqi deri në një njoftim të dytë.
Personat e kontaktit do t'i gjeni në rubrikën "Kontakte"

-->