Lajmet më të fundit

Workshop tematik kombëtar në kuadër të projektit RESEERVE

POTENCIALI MINERAL NË SHQIPËRI


Workshop virtual

E premte, 6 nëntor 2020


Workshopi tematik kombëtar “Potenciali minerar në Shqipëri”, i organizuar në kuadër të projektit RESEERVE - Potenciali mineral i rajonit të Evropës Lindore dhe Jug-Lindore, financuar nga EIT KIC “Lëndët e para minerare“, do zhvendoset online!

Për shkak të gjendjes së krijuar nga Covid -19, ne nuk mundemi të mblidhemi fizikisht dhe të flasim së bashku por përsëri mbetemi të përkushtuar për t'u takuar dhe për të diskutuar potencialin minerar, pikat e forta, të dobëta, mundësitë dhe kërcënimet me të cilat ndeshet sektori i lëndëve të para minerale në Shqipëri.

Jemi të lumtur tju mundësojmë një platforme virtuale, ku pjesëmarrësit mund të lidhen dhe të ndajnë përvojat dhe mendimet e tyre. Shpresojmë që workshopi virtual të sigurojë jo vetëm një vend për të diskutuar, por gjithashtu ai do të zvogëlojë pengesat për pjesëmarrje, pasi eliminon të gjitha kostot e pjesëmarrjes.

Takimi virtual online do zhvillohet si video koference duke përdorur platformen GoToMeeting. Rregjistrimi ështe i detyrueshëm, pasi më pas ne do tju dergojmë linkun e takimit.


Pjesëmarrja e lirë!
Rregjistrohuni: kliko per tu regjistruar..
ose e-mail: ledimoisiu@yahoo.com; info@gsa.gov.al
Pyetje ? Kontaktoni via email: e-mail ledimoisiu@yahoo.com; info@gsa.gov.al
Për me shume info: Axhenda..
Më shumë info për projektin RESEERVE këtu: kliko këtu..
Ju mirëpresim në seminarin tonë tematik virtual kombëtar dhe shpresojmë t'ju shohim në platformën virtuale!