Lajmet e fundit

NJOFTIM PËR SUBJEKTET SHTETËRORE DHE PRIVATE


Njoftohen të gjitha subjektet shtetërore dhe private se në kuadër të masave kundër përhapjes së koronavirusit (Covid 19), komunikimi me Shërbimin Gjeologjik Shqiptar do të bëhet vetëm nëpërmjet postës elektronike ose me postë.
Kjo masë do të jetë në fuqi deri në një njoftim të dytë.
Personat e kontaktit do t'i gjeni në rubrikën "Kontakte"