NJOFTIME

 

Shtator 2015

Shërbimi Gjeologjik Shqiptar organizon Konsultën Shkencore me temë:
"Harta Hidrogjeologjike e Shqipërisë në shkallë 1:200,000"

 

Tetor 2015

Shërbimi Gjeologjik Shqiptar organizon Konsultën Shkencore me temë:
"Harta e ndjeshmërisë së shpateve, në shkallë 1:50,000 sipas qarqeve, dhe në shkallë 1:200,000, për gjithë territorin e Shqipërisë"

 

4-8 Tetor 2015

Mbahet në Kania, Kretë, Greqi, Kongresi i 8-të i Shoqatës Ballkanike të Gjeofizikës...

[më shumë]